13. září

Tak máme druhý týden za sebou. Umíme tři písmenka, umíme číst obrázky, sloupec, řádka, porovnávat čísla a poznali jsme číslo nula. Není toho málo.

Z češtiny dnes mají povídat o straně osm, v matematice jsme si utvrzovali geometrické tvary, stále opakujte. Ať vám řeknou na str. 12 jaké tvary jsme vybarvovali. Na panelu jsme hráli hry, doplňovali znaménka větší, menší. Pak jsme zrychlovali obrázkové čtení. Ať vám děti povypráví jakou rychlostí nám to šlo. Ať děti čtou obrázky, nerovnosti. Klademe důraz na to, aby četly zleva doprava. Důležité!!

Při TV jsme se naučili nastupovat, podávat hlášení /Tomáš ho podal bravurně/. Víme co je rozcvička a i jsme si zahráli vybíjenou proti všem.

S kázní jsme měli velký problém po TV, kdy mně děti utekly a nezastavily se ani před silnicí před malou školou. Přitom jsem jim to zdůrazňovala, že NIKDY nemohou přecházet přes silnici samy. Pochvala patří pouze čtyřem dětem /zeptejte se na jména/, které na mě čekaly a silnici nepřešly. Prosím, abyste je poučili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *